Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Etichete:
mangó

Mango 'Kent' - fa

Kiszerelés
ghiveci ø 16 cm
52,65 EUR
Cant:db
Stoc: Előrendelhető
Data așteptată pentru livrare: 11 Decembrie 2023
Mango 'Kent' - fa 16 cm-es cserépben, 140 cm magasságú méretben megvásárolható kertészet webshopunkban.
Fără rating

Parameters

Înălțimea plantei 140 cm
Habitat Napos

Descriere

Mango 'Kent' - fa


Az eredeti fát, a Brooks fajta 1932 szeptemberében kifejlett palántáját 1933. január 1-jén ültették el Leith D. Kent birtokán a floridai Coconut Grove-ban. Kent állítólag Brooks és Haden keresztezése volt , amit egy 2005-ös törzskönyvi elemzés alátámasztott. A fa 1938-ban termett először. 1945-ben választották ki, nevezték el és írták le. Kent gyorsan népszerűvé vált Floridában kiváló íze és rosthiánya miatt.

A fa erőteljes termesztő, kompakt lombkoronával és függőleges növekedési szokásokkal. Meglehetősen magasra nőhet (több mint 9,1 m), ha megengedik. A Kent fák általában bőséges termést hoznak. Remek árnyékos fát alkot.

A gyümölcs általában 570-740 g tömegű, ovális alakú, és gazdag, édes ízű. Húsa mélysárga, édes, aromás és gyakorlatilag rostmentes. Általában zöldessárga színűvé válik, némi piros pírral, ahogy érik. A mag egyembriós és hajlamos kihajtani a gyümölcsben, ha túl sokáig hagyják a fán az érés során. A gyümölcs általában júliustól augusztusig érik Floridában, néha szeptemberig.

Egyéb információ

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.
A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Forrás

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.