Parameters
Înălțimea plantei | 140 cm |
Habitat | Napos |
Descriere
Avocado "Bacon" - copac.
Avocado Bacon este un hibrid din două soiuri de avocado mexican și a fost cultivat inițial în 1954 de James Bacon în Buena Park, California. Aproape orice soi de arbore de avocado poate crește cu succes în zonele cu iarnă blândă. Avocado Bacon este mai rezistent la frig, rezistând la temperaturi de până la -2 grade Celsius în zonele cu temperaturi de iarnă mai scăzute. Este un soi comercial minor în California, prosperă în zone precum San Francisco și Central Valley din California și are un oarecare succes în Florida..
Până la jumătatea secolului al XX-lea, avocado avea reputația de afrodiziac, ceea ce i-a descurajat pe unii consumatori. În anii 1920, cultivatorii au sponsorizat o campanie publicitară promoțională în Statele Unite pentru a dezminți capacitatea avocado de a induce probele sexuale..
Caracteristică.
Arborele de avocado de tip bacon este unul dintre cei mai atractivi cu frunzișul său de un verde excepțional de intens..
Arborii au, de asemenea, o formă mai dreaptă decât majoritatea soiurilor de avocado. Pomii tineri de avocado Bacon arată adesea ca niște pomi de Crăciun; înalți și drepți în comparație cu, să zicem, Hass sau Fuerté.
.Bacon are, de asemenea, avantajul de a se coace mai devreme și de a fi gata de recoltare decât majoritatea celorlalte soiuri de avocado.
Avocado bacon are o formă ovală, cu o coajă netedă și subțire, de culoare verde închis cu pete deschise. Pulpa este de culoare verde-gălbuie pal, mai puțin uleioasă decât cea a avocado Hass, dar cu aceeași textură delicată, onctuoasă și cremoasă. Sâmburele central al avocado-ului Bacon este mare, ocupând o cantitate considerabilă de pulpă din fruct, și este predispus la formarea de cavități, ceea ce face ca fructul să fie foarte perisabil atunci când este copt. Arborele de avocado Bacon este un arbore de talie medie, cu frunze verde închis, lucioase și poate atinge o înălțime medie de 4-6 metri. Este un soi cu creștere târzie, cu un port erect și răspândit, și produce cantități mari de fructe de 170-340 de grame. Avocado este unul dintre puținele fructe care nu se coace în pom..
Avocado este al doilea după măsline în ceea ce privește conținutul de ulei. Cu toate acestea, se știe că uleiul din avocado conține un nivel ridicat de acizi grași mononesaturați, care sunt relativ sănătoși și pot ajuta la scăderea colesterolului din sânge. Avocado este, de asemenea, o sursă bună de fibre alimentare, vitamina C, vitamina K și acid folic. Atunci când sunt servite împreună cu alte fructe și legume, avocado poate stimula absorbția nutrienților, permițând organismului să absoarbă mai multe substanțe nutritive solubile în grăsimi..
Avocado sunt excepțional de ușor de decojit și au o aromă ușoară, cremoasă, care poate fi adăugată la aproape orice fel de mâncare. Conținutul ridicat de grăsimi din avocado se combină deosebit de bine cu fructele și legumele acide, cum ar fi citricele și roșiile. Avocado se consumă cel mai adesea crud, deoarece taninurile din fruct pot avea ca rezultat un gust amar după o gătire prelungită sau expunerea directă la căldură. Savurați avocado ca dip, feliat în sandvișuri sau pur și simplu presărat cu puțină sare. Păstrați avocado la temperatura camerei până la maturitate completă. Dacă doriți să încetiniți procesul de coacere, depozitați avocado în frigider imediat, deoarece acesta nu se va mai coace odată răcit. Avocado întreg, copt, se va păstra în frigider timp de două-trei zile, în timp ce avocado tăiat în felii se va păstra o zi sau două. Pulpa avocado-ului se închide la culoare atunci când este expusă la aer..
Mai multe informații.
Imaginea produsului prezintă un posibil exemplu de dezvoltare a plantei. Vă rugăm să consultați informațiile furnizate în descrierea produsului.
.
Disponibilitatea produsului poate varia față de informațiile furnizate în informațiile de livrare din magazin!.
Recenzii
Köszönóm!
Ha minden jól alakult, akkor lehet, hogy jövőre már lesz is termésem