Parameters
Habitat | Napos |
Dimensiunea cuțitului | 30 cm |
Lungimea rădăcinii | 20 cm |
Descriere
"Pölöskei muskotály" - struguri de masă/ struguri de vin - descriere.
.
Varietatea maghiară. Crescător: Szegedi S. 1967. Certificare de stat: 1979. Părinte: Zala Gyöngye x (Gloria Hungaria x Queen Elizabeth's Memory)..
Data nașterii: mijlocul-sfârșitul lunii septembrie..
Cepe cu creștere puternică, cu aromă lungă, de grosime medie, de culoare maro deschis. Produce mulți lăstari axilari puternici și o a doua recoltă pe aceștia. Frunze: lâncede tandru, frunzele tinere sunt verzi, purpurii pe margini, iar cele mai mature sunt galben-aurii cu tentă verde. Frunza mare, puternic disecată, puțin adâncă, deschisă, uneori mărginită de nervura frunzei, lobii laterali superiori adânci, largi, închiși, cei inferiori mai puțin adânci, închiși sau deja deschiși, baza dreaptă sau ușor rotunjită. Folia este verde închis, lucioasă, rigidă, coroiată, netedă, cu suprafața uneori veziculară, spinnerele sunt rareori păroase, cu păr de porc de-a lungul nervurilor, nervurile verzi, pețiolul este de două ori zimțat, rar și profund incizat, pețiolul este lung și verde. .
Bucăți: în medie 420 g. ramificate, cu umeri, libere. Pietrașul trunchiului lung, verde.
Dimensiuni: 16,5 x 16,5 cm, lung, cu capul lung, lung.
Bace: 18 x 17 mm, 4,1 g. Culoare verde-gălbuie, ușor cenușie, pielița ușor ghemuită, pulpa dulce, crocantă, aromă de muscat. Sâmburele abia perceptibil. .
Rezistența la boli: rezistent la frunze și la trunchiuri, poate fi cultivat fără pulverizare în anii mai secetoși. Nu este un soi rezistent la putregai.
Este sensibil la îngheț, așa că se plantează într-un loc cald și adăpostit. Este potrivit și pentru cultivarea salatei..
"Pölöskei muskotály" - struguri de masă/ struguri de vin - texperiența de cultivare.
.
"Tulpina sa principală este robustă, cu trestii relativ dense, iar mugurii săi sunt de dimensiuni medii, cu vârful ascuțit și oarecum lânoși. Ciorchinii sunt mari, ramificați sau cu umeri, liberi. Greutatea medie a unui ciorchine este de 200 gr. Boabele sunt alungite, de 18,5 x 17 mm, cântărind aproximativ 3,5 g, de culoare alb-verzuie, cenușie, cu pielița groasă și ușor mestecabilă, cu gust ușor muscat, acid. Are un randament mediu, cu o recoltă de must la începutul lunii septembrie16-17. Toleranța relativă la îngheț este slabă. Din cauza cojii groase a boabelor, nu este un strugure de masă de categoria I. Rezistență bună la boli fungice, rezistent la putregai. Vinul este ușor asemănător cu cel de muscat. Din experiența proprie, mucegaiul nu-l deranjează pe formele înalte, dar toleranța la ger este slabă, am avut trei vițe de vie, toate trei au înghețat în această iarnă (2017), deși nu a ajuns la minus 20 de grade." Unchiul Kapa 5144 p..
"Strugure cu gust ușor de muscat, cu o pulpă clar crocantă, pielița nu este subțire, ci mai degrabă mai puternică. Struguri rezistenți, deși fără pulverizare apare otrăvirea spre sfârșitul perioadei de vegetație. Supraîncărcând vița de vie, coacerea este foarte prelungită. Este un tip bun de strugure de masă, dar motivul pentru care nu am mai plantat altul este rezistența la ger, la mine a fost destul de sensibil la ger, de multe ori îngheța înapoi, mai ales când era supraîncărcat."
Mai multe informații.Imaginea produsului prezintă un posibil exemplu de dezvoltare a plantei. Vă rugăm să consultați informațiile oferite în descrierea produsului.
.
Disponibilitatea produsului poate varia față de informațiile furnizate în informațiile de livrare din magazin!.