Barion Pixel
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.
Etichete:
cedru

cedru corsican - lămâiță

Dispensare
27,91 EUR
Cant:db
Stoc: Disponibil pentru precomandă la
Data așteptată pentru livrare: 07 Martie 2024
cedru corsican - lămâiță altoit pe un trunchi înalt, într-un recipient din folie, cu o înălțime de 110-140 cm, disponibil în magazinul nostru de grădinărit.
Fără rating

Parameters

Înălțimea plantei 110-140 cm
Habitat Napos

Descriere

cedru corsican - lămâiță.


Limonul corsican (alimea în limba corsicană) a fost cultivat pe scară largă încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, în principal pe terasele din Cap Corse protejate de garduri vii pentru a evita deteriorarea cu spini sau ramuri. Producția de lămâie, cea mai mare din lume la acea vreme, era destinată în principal industriilor de prelucrare din Italia și din nordul Europei. Lichiorul foarte plăcut cunoscut sub numele de Cedratine era o specialitate locală și era considerat un alcool corsican, deși, de fapt, provenea din Tunisia. Acesta era fabricat de călugări în epoca punică și romană, din alcool, zahăr, lămâie și extracte naturale de plante.
.

Caracteristicile FA.


.

Planta spinoasă este mică, deschisă, de formă neregulată. Frunzele sunt de mărime medie și alungite. Lăstarii noi sunt verzi, iar mugurii, care cresc mai ales în ciorchini, nu au culoarea purpurie caracteristică lămâilor acide.
. .

Caracteristicile fructului.


Fructul galben este mare (până la 25 cm lungime), elipsoidal, cu o coajă groasă și încrețită. Coaja este rareori consumată în stare proaspătă, dar este folosită pentru coacere, iar esența de lămâie este foarte căutată în industria parfumurilor. Pulpa de culoare verde deschis sau galbenă este dulce, aproape fără suc..

Alte informații.


Imaginea produsului prezintă un posibil exemplu de dezvoltare a plantei. Vă rugăm să consultați informațiile furnizate în descrierea produsului.
. Disponibilitatea produsului poate varia față de informațiile furnizate în informațiile de livrare din magazin!
.

Ghid de îngrijire a citricelor

Dacă ați comandat planta în timpul sezonului de vegetație (iunie-septembrie), așezați-o într-un loc semiumbros, de preferință ferit de soarele de după-amiază, udați-o în mod regulat și transplantați-o după cum doriți, de preferință într-un ghiveci puțin mai mare. Folosiți un sol ușor acid, de preferință turbă fibroasă, dacă este posibil .

Dacă este comandată în afara perioadei de vegetație, plasați-o într-un loc rece pentru a evita înghețul (0-8 grade). Avețigrijă la udare, deoarece în perioada de iernare, sistemele radiculare sunt închise în proporție de 80%, devin corcodușe, astfel încât cea mai mică cantitate de apă va declanșa daune care pot fi ireversibile .

După ce au trecut înghețurile, scoateți planta în aer liber și aclimatizați-o treptat la aerul exterior și udați cu mare atenție, deoarece poate dura până la o lună pentru ca rădăcinile să se regenereze. Udați ușor de îndată ce apar lăstarii. Nu este nevoie de apă pentru înflorire .

Dacă observați că frunzele sau inflorescențele cad, înseamnă că ați udat prea mult planta. Nu testați niciodată suprafața solului, ci straturile mai adânci. Transplantați citricele de la jumătatea lunii iunie, de preferință până la începutul lunii august, pentru a le permite să se înrădăcineze înainte de iernare. Udarea regulată este esențială în timpul sezonului de creștere. Folosiți apă de ploaie sau apă stagnantă. Citricele sunt plante foarte avide de nutrienți, așa că îngrășămintele trebuie aplicate din aprilie până în octombrie. Folosiți îngrășăminte compuse, în reprize lunare, trimestriale sau semestriale.Dacă aveținevoie de ajutor, puteți găsipeFacebook un grup numit Citrus in Hungary, care va fi la dispoziție 24 de ore din 24 pentru a vă ajuta.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Produse similare

Volkamer vörös - lămâi

27,91 EUR
Disponibil pentru precomandă la

Yuzu - citromf

27,91 EUR
Disponibil pentru precomandă la

cedru gigant italian - lămâiță

27,91 EUR
Disponibil pentru precomandă la

Cedru de diamant - lămâiță

27,91 EUR
Disponibil pentru precomandă la

Pâine cu lămâie - copac de lămâie

27,91 EUR
Disponibil pentru precomandă la

Limon rosso - lămâi

27,91 EUR
Disponibil pentru precomandă la