Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melarosa - citromfa

Kiszerelés
28,91 EUR
Stoc: Ultimele 2 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 05 Decembrie 2023
Melarosa - citromfa magas törzsre oltott, fóliakonténerben 100-110 cm magasságú méretben megvásárolható kertészet webshopunkban.
(1)

Parameters

Înălțimea plantei 100-110 cm
Habitat Napos

Descriere

Melarosa - citromfa


A Mellarosa "a citrom köznapi neve, amely a rózsához hasonló illatot áraszt..." (Magalotti, av. 1712, in Tommaseo-Bellini 1869). Risso (1818) Citrus bergamia melarosa-ról vagy Citrus limetta mellarosa-ról beszél.

Fa jellemzői


A nagyon tömör szerkezetű növény sűrű, hosszúkás levelekkel és lekerekített csúcsú, néha enyhén fogazott levélszéllel, nagyon termékeny. A közepes méretű, illatos, fehér vagy enyhén lilás virágok főként csoportokba rendeződnek.

Gyümölcs jellemzői


A termésekre jellemző a gömb alakú, pólusukon nyomott, vékony citromsárga héj, jól látható hosszanti barázdákkal. Gyümölcshúsa savanyú ízben gazdag kétségtelenül kellemes és magtalan. 

Egyéb információ


A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.
A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Recenzii

5.00
1 de review-uri
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
26.10.2023
Szép, erős, egészséges állapotban érkezett meg mindkét tő növény, azonban a magas doboz egyik függőleges éle mentén megnyílt!
Nekem kicsit meglepő volt, hogy a két fólia konténeres növény földlabdái nem egymás mellé hanem egymásra téve lettek rögzítve. Így magasabbra került a súlypont és fele akkora az alátámasztási felület mint egymás melletti elhelyezésnél, talán ezért kis csorbát szenvedett a stabilitás ami okozhatta hogy 2-3 fiatal kis hajtáscsúcs letört a fölső növényről.
Emiatt nem aggódom, erős növények, pótolni fogja a sérült a veszteséget!
A fentieket segítő szándékkal írtam le ilyen részletesen, magam is adok föl bőven növényeket és tudom, nem kis kihívás a megbízható csomagolás főleg nagyobb méreteknél!
Köszönöm a két szép Melarosa-t és további sikeres üzletvitelt kívánok!
Űdvözlettel! Kiss László