Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Clementino 'Amoa 8' - mandarin fa

Kiszerelés
28,95 EUR
Cant:db
Stoc: Előrendelhető
Data așteptată pentru livrare: 11 Decembrie 2023
Clementino 'Amoa 8' - mandarin fa magas törzsre oltott,  fóliakonténerben, 110-140 cm magasságú méretben megvásárolható kertészet webshopunkban.
Fără rating

Parameters

Înălțimea plantei 110-140 cm
Habitat Félárnyékos

Descriere

Clementino 'Amoa 8' - mandarin fa


Sötétnarancs és havannai mandarin keresztezéséből származó hibrid, amelyet az Acireale Citrustermesztési Kísérleti Intézetben hoztak létre 2004-ben. Az „Amoa 8” klementin a „Moro” narancs (Citrus sinensis) és a rendkívül díszes mandarin (Citrus deliciosa) keresztezése.

Fa jellemzői


Ez a fajta különösen a héja jellegzetes színű, antocianinokban gazdag, amelyek érett állapotban nagyon intenzív élénkvörösen pigmentált színűvé változtatják a gyümölcsöt.
A gyümölcshús is vörös színű, édes, íze kiváló, mandarinra és narancsra emlékeztet. Gyümölcse kevéssé lédús, belsejében magvak találhatók.

"Ráncos" héja és gyönyörű mélyzöld színű levelei vannak, melyek jól kiemelik a vöröses színű gyümölcsöket a fán, ezen tulajdonságok magas díszítőértéket adnak a növénynek.

Érési ideje: december-január

A növény megfelelő trágyázásához a Volldünger® Linz - műtrágya használatát javasoljuk, amely megfelelő mennyiségű mikroelemet tartalmaz, mint például a nitrogén, foszfor és kálium, amelyek lehetővé teszik a növény kiegyensúlyozott és állandó tápanyagellátását.

Egyéb információ


A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.
A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.