Parameters
Înălțimea plantei | 120-160 cm |
Habitat | Napos, félárnyékos |
Descriere
Limon rosso - lămâi.
Varietate de citrice cunoscută în mod obișnuit sub numele de "Limone Rosso", caracterizată prin fructele sale de culoare roșiatică. Coaja este groasă și roșiatică pe partea orientată spre soare și are un gust asemănător cu cel al unei lămâi normale, dar considerabil mai dulce. Acest tip de lămâie este de fapt o lămâie verde (citrus X limon). Dar în majoritatea limbilor se numește lămâie..
Caracteristicile FA.
.
Frunze veșnic verzi, 5-10 cm lucioase, cu formă ușor răspândită. Frunzele la umbră parțială pot crește considerabil mai înalte.
Floarea este albă, cu petale mari și intense, cu miros dulceag. Sezonul de înflorire este primăvara, cu reînflorire ocazională..
Înălțimea într-un ghiveci este de aproximativ 0,4-2,5 m..
Preferă un loc însorit, semiumbros..
Conservare pe timp de iarnă 0°C - 12°C, temperatura medie nu trebuie să depășească 8°C. În zilele însorite poate fi mai cald în grădina de iarnă sau în seră. Lămâile preferă, în general, temperaturi mai scăzute iarna..
Caracteristicile fructului.
Fructul are o culoare de la portocaliu la roșu-roșcat, în funcție de anotimp și de lumina pe care o primește. Are o formă asemănătoare cu o lămâie rotundă. Forma fructului variază pe aceeași plantă. Coaja lămâii roșii este asemănătoare cu cea a lămâii comune, dar nu la fel de groasă. Este bogată în minerale și în vitamina C. .
Utilizați pentru sucuri, copturi, prepararea de băuturi răcoritoare și cocktailuri. Coaja ușor mai groasă o face foarte bună pentru bomboane și constituie o coajă de lămâie decorativă. A fost folosită de mult timp ca plantă medicinală în medicina populară, deoarece este bogată în vitamina C, potasiu, magneziu, fosfor și calciu. Coaja uscată este adesea folosită în amestecurile de ceai. .
Supus, compușii vegetali secundari care se găsesc în coaja de citrice au proprietăți anticancerigene. Acest lucru a fost observat mai ales în cazul cancerelor de gură, gât, laringe și stomac..
Mai multe informații.
Imaginea produsului prezintă un posibil exemplu de dezvoltare a plantei. Vă rugăm să consultați informațiile furnizate în descrierea produsului.
.
Disponibilitatea produsului poate varia față de informațiile furnizate în informațiile de livrare din magazin!.
Ghid de îngrijire a citricelor
Dacă ați comandat planta în timpul sezonului de vegetație (iunie-septembrie), așezați-o într-un loc semiumbros, de preferință ferit de soarele de după-amiază, udați-o în mod regulat și transplantați-o după cum doriți, de preferință într-un ghiveci puțin mai mare. Folosiți un sol ușor acid, de preferință turbă fibroasă, dacă este posibil .
Dacă este comandată în afara perioadei de vegetație, plasați-o într-un loc rece pentru a evita înghețul (0-8 grade). Avețigrijă la udare, deoarece în perioada de iernare, sistemele radiculare sunt închise în proporție de 80%, devin corcodușe, astfel încât cea mai mică cantitate de apă va declanșa daune care pot fi ireversibile .
După ce au trecut înghețurile, scoateți planta în aer liber și aclimatizați-o treptat la aerul exterior și udați cu mare atenție, deoarece poate dura până la o lună pentru ca rădăcinile să se regenereze. Udați ușor de îndată ce apar lăstarii. Nu este nevoie de apă pentru înflorire .
Dacă observați că frunzele sau inflorescențele cad, înseamnă că ați udat prea mult planta. Nu testați niciodată suprafața solului, ci straturile mai adânci. Transplantați citricele de la jumătatea lunii iunie, de preferință până la începutul lunii august, pentru a le permite să se înrădăcineze înainte de iernare. Udarea regulată este esențială în timpul sezonului de creștere. Folosiți apă de ploaie sau apă stagnantă. Citricele sunt plante foarte avide de nutrienți, așa că îngrășămintele trebuie aplicate din aprilie până în octombrie. Folosiți îngrășăminte compuse, în reprize lunare, trimestriale sau semestriale.Dacă aveținevoie de ajutor, puteți găsipeFacebook un grup numit Citrus in Hungary, care va fi la dispoziție 24 de ore din 24 pentru a vă ajuta.
Recenzii
thank you, i would shop again.
Köszönöm szépen!